Actorul Bogdan Stanoevici, director al Circului Metropolitan Bucureşti, a anunţat că va candida, ca independent, la alegerile prezidenţiale

Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici se adresează tuturor celor dezamăgiţi de putere, revoltaţi, sătui de minciuni şi promisiuni deşarte, celor ce doresc să se întoarcă în ţară, celor ce vor să rămână pentru că sunt multe de făcut aici, potrivit unui comunicat de presă.

„Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele nici unui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi deci marioneta nimănui. Fiecare dintre noi trebuie să-şi regândească atitudinea faţă de ceilalţi şi faţă de ţară. Dacă gândim de pe poziţia de victimă, atunci devenim victime. Eu sunt un om care spune ce gândeşte şi face întotdeauna ce spune,” a afirmat actorul Bogdan Stanoevici.

Sănătatea, educaţia şi cultura sunt domeniile prioritare prin care Stanoevici consideră că România va evolua dacă sunt puse în valoare la adevărata capacitate. El a adăugat că nu a făcut parte niciodată dintr-un partid politic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: