SF politic 21 – PSD îl ia ostatic pe Moș Crăciun

De cum a trecut planeta Nibiru pe lângă noi, aseară, pe la șapte, la PSD s-a iscat mare tevatură, pe cuvânt dacă mint. Marcel Ciolacu, Viorica Dăncilă, Gabriela Vrânceanu Firea și alți câțiva, însoțiți de pesediștii lui Marian Oprișan, l-au oprit în mod abuziv pe Moș Crăciun din drumul lui către Zimnicea, i-au băgat renii într-un grajd de pe domeniile Becali și l-au luat cu ei pe Moș Crăciun ducându-l direct la București, la sediul PSD. Moș Crăciun, susțin martori care au dorit să-și păstreze anonimatul, nu s-ar fi opus ba chiar ar fi cooperat cu calm și cu tact cu răpitorii săi.

Printre acuzațiile pesediștilor ar fi una precum că Moș Crăciun i-a cântat lui Iohannis în strună la alegerile prezidențiale și că ar fi aranjat în așa fel ninsorile la Polul Nord astfel încât Viorica Dăncilă să iasă pe locul doi. Madam Calomfirescu ni s-a lăudat că ar avea informații sigure din interiorul PSD potrivit cărora Moș Crăciun ar fi râs cu poftă de toate acuzațiile și că, în cele din urmă, supărat foarte, i-ar fi transformat pe răpitori în niște blocuri de gheață. Lucrul acesta pare incredibil, a zis Temistocle, susținut sus și tare de Gore de la Arsenal, deoarece numai Prințesa Zăpezilor ar putea face o asemenea vrajă. Se pare că serviciile secrete s-au străduit toată noaptea să țină povestea sub obroc pentru ca nu cumva imaginea lui Moș Crăciun să fie știrbită de uzării de pe Twitter și de pe Facebook.

Acum, că Donald Trump e pe ducă, NASA ar fi vrut să dea publicității știrea cu Moș Crăciun dar se pare că grupările oculte din Texas s-ar fi opus cu îndârjire. Noi, poporanii din Piața Matache, din Piața Obor și din Piața Chibrit, am procedat cu calm împiedicând trupele Haș Rezist să pornească la manifestațiune către Guvern. Cei de la PNL se pare că au lansat niște bombe de fum în contra PSD, dar noi ne abținem de la orice fel de comentariu răuvoitor la adresa lui Moș Crăciun pentru că, se pare, și PNL a avut de curând o mare tevatură cu Moș Crăciun.

Rămâne să adunăm mai multe informații. Umblă vorba că un academician român, premiat de Ceașcă pe ascuns, ar fi opiniat că legenda lui Moș Crăciun e pe năsălie. Asta este însă o mare prostie pentru că milioane de copii din lumea întreagă îl așteaptă pe Moș Crăciun cu sufletul la gură. Să sperăm că astea toate sunt niște goange pentru ca televiziunile otrăvite să facă ceva reiting, colo, de Sărbători. De Sărbători, noi vă urăm sănătate și virtute, să fiți sănătoși și la pungă groși!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: