Nici nu a inceput bine subiectul cu Anticipatele si a sarit Nistorescu,din papuci

Ce-mi place mie,de PUTOPALMISTUL asta,de Cornel Nistorescu,ca-si da cu parerea despre orice,de la Geneza,la Extraterestrii,de la politica agrara,la navele spatiale si uite asa,se crede Guru,de Dimbovita,sau mai precis CURU de Drumul Gazarului,din sectorul 5.Iote,ce intelege el,din subiectul Anticipatelor,la Parlamentare,intre doua pupaturi in cur,pe Kiseleff,la PSD-u-„

Toate jongleriile au la bază un principiu simplu. Atrage atenţia într-o parte şi fă jongleria în cealaltă. Cam asta face şi guvernul Orban sub umbrela uriaşă ţinută de Klaus Iohannis şi pe care este pictat steagul Uniunii Europene. Toate învîrtelile şi jongleriile din Romania sunt după standarde euro-atlantice. Iar cei care nu cred, să-şi ţină gura, altfel intră în categoria de duşmani ai poporului roman!

-Popor naiv, ia priveşte la bila roşie din pălăria albă a anticipatelor! Dacă facem anticipate, intrăm în Paradis! Avem imediat o ţară ca afară, vindecăm România de corupţie şi în urma măturatului rămîne miraculos “România normală”.
Și toată lumea se frămîntă prosteşte subiectul anticipatelor. Presă, televiziuni, purtători de cuvînt. Atenţie la preşedinte şi la premier! Facem anticipate şi rezolvăm tot! Ţara poate fi condusă şi de la Sibiu! Altceva, nimic! Să nu pomeniţi de infrastructură, de privatizarea a tot ce poate fi vîndut (privatizat!), de la sănătate la energie. Asta este proiectul de ţară! Restul nu contează!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: