SF Politic41-Nicolae Balcescu il cearta pe Traian Basescu

Uite, să știi, zice Constantin Dobrogeanu Gherea, dând o halbă pe gât, mie îmi place la Carul cu Bere, să știi. Mița Baston îi ține hangul, dă și ea pe gât o halbă, ceva de speriat. Acum, ce să zic, eu aș fi de acord cu dumneata, androizii ar trebui să aibă și ei niște drepturi în țara asta, zice Mița Baston dându-și ochișorii peste cap. Constantin Dobrogeanu Gherea răsuflă ușurat, în sfârșit iată că cineva îi dă dreptate.

Știi, m-am certat cu Adrian Marino și cu Nicolare Iorga pe tema asta, aud că unul Dragnea s-ar fi băgat în seamă, ar mai fi un anume Becali, mă rog, părerile sunt împărțite. Iertați-mă că am întârziat, zice Emil Cioran, intrând val vârtej pe ușă, ciocnindu-se de chelneri și făcând bezele unei florărese care tocmai încerca să se adăpostească de ploaie, venind dinspre Calea Victoriei. Am pierdut ceva? Mai nimic, îl liniștește Mița Baston, ce vești ne aduci? Păi cu ce să încep? Au succes numai sistemele filosofice şi religiile care ne linguşesc, fie că o fac în numele progresului, fie în cel al infernului, zice Emil Cioran. Înțelegeți, asta mă frământă! Constantin Dobrogeanu Gherea n-ar fi de acord dar Emil Cioran pare de neclintit, puțin îi pasă lui de drepturile sindicale ale androizilor. Na, că intră pe ușă Ion Finteșteanu care vine glonț de la Teatrul Național, stai să vezi că e groasă rău la Partidul Mișcarea Populară.

Ia o halbă, zice Emil Cioran, trage-ți sufletul, nu ne băga în sperieți! Așa, și, acum să ne zici? Nicolae Bălcescu a ajuns acolo cu birja, acum un ceas, și-l ceartă rău de tot pe Traian Băsescu, îi tot zice ceva de ruși și de americani, cine să-i mai înțeleagă?! Așa, și? Păi, vedeți, Nicolae Bălcescu e vorbit cu Mihail Kogălniceanu. Așa, și? Păi, vedeți, Mihail Kogălniceanu a vorbit în mare secret cu Donald Trump. Așa, și?! Păi trebuie să fie o mașinațiune de-a pesediștilor, nu pot să cred că Mihail Kogălniceanu nu mai are simț politic! Are și ieri a aflat și Tony Blair că are, să vă zic tărășenia. Așa mai vii de-acasă, zi domnule, nu ne mai fierbe atâta, sare Fifi Baston dând pe gât o halbă, a câta oare?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: