SF Politic 42-Extraterestrii au venit sa-l salte pe Orban

  Ai plătit înainte? Oh, te-ai păcălit. Nu se mai întorc. De-abia acum ai găsit problema, defectul, lucrul de mântuială? Păi da, le-ai dat banii, te-ai fript. Cum sa faci asta? Ai dat șpagă, oare? Înainte să prinzi contractul cu autostrada? Păi, da, te-ai cam păcălit, zău așa.

Uite, și Bebe poate să-ți zică. Zi Bebe! Bebe, râde în barba-i liliachie. Auzi, omule, zice Bebe, fixându-te cu niște occhi căprui, o nebunie, de ce ești tu oare așa de naiv? Unde te-ai născut? Unde ai crescut? Pe unde ai învățat, dacă ai apucat să înveți ceva… Bebe le știe el pe toate, să știi că le știe. Când au venit extratereștrii să-l salte pe Orban de la PNL, că se îndrăgostiseră de el cum cânta el din chitară, sub clar de lună, Bebe a zis că așa va fi, vizionar de marcă. Acum, uite, Bebe te ceartă că ești naiv. Păi trebuie să înveți lecția.

Cum? Ce spui? Spui ceva despre principii? Tu stai pe partea cealaltă a străzii și ne vorbești despre principii și ăștia te fură cu principii cu tot. Care? Cum care? Politicienii corupți.

Păi ei te fură prin intermediul rețelelor lor de prostituție, de benzină, de cocaină, de pompadură și melodramă. Teatrul bulevardier e sub controlul lor, ce credeai? Cum adică n-ai știut? Păi și gunoiul, și construcțiile, și agentul termic și spațiile verzi, toate, dar toate sunt sub controlul lor, și parcările, și florăresele, cerșetorii și semințele de floarea soarelui. Nu mai scupa pe jos cojile alea că te-am văzut!

Bebe se trage de brăcinari. Traversează strada și te cârpește de vezi stele verzi. Ca să te trezești. Fără violență? Vezi, iar ai rămas cu buza umflată. Dacă îi pocneai meserie în 1989, astăzi nu rămâneai fără job, fără casă, fără perspectivă. Ei, lasă, Bebe te ia cu el la o bere. Vă duceți la o bere la Carul cu Bere. După aia la un meci cu Rapid. Mai uiți și tu, nu-i așa, de viața asta sucită și răsucită?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: