SF Politic 43-Gropile de pe Mageru sunt un pericol

Deputatul PSD Kowarov Lucian iese din pușcărie și ieșind din pușcărie dă cu ochii pe Magheru de o groapă. Senatorul PNL Bibescu Paul iese din pușcărie și dă cu ochii pe Magheru de o groapă. O sută și ceva de alți politicieni ies din pușcărie și dau cu ochii de o altă groapă de pe Magheru. Nu știu care sună la Primărie.

La Primărie nu e nimeni. La Guvern, la fel. La Parlament? Oh, parlamentarii sunt în vacanță. Pompiliu de la Arsenal nu e în vacanță dar chiulește de la serviciu ca să-și cumpere una, alta pentru weekend. Pe Magheru dă peste o groapă în asfalt. Groapa zumzăie într-un fel ciudat. Pompiliu de la Arsenal crede că ar fi niște agenți secreți americani care au pus ochii pe el pentru că tot schimbă emailuri periculoase cu niște columbieni interesați de ceva trafic de arme. Groapa într-adevăr înghite întreg asfaltul cât ai clipi, îl înghite pe Pompiliu și înghite celelalte gropi surori și acum uite-o, crește, crește, se umflă și zumzăie din ce în ce mai tare. Uite că a ajuns la Teatrul Național, hap, înghite Teatrul Național, înghite la repezeală o mie de manifestanți corporatiști, înghite o pubelă și un vagon de metrou și apoi întreg metroul bucureștean.

Dispar Universitatea, Inter, Guvernul, Statuia Aviatorilor, florăresele de pe Calea Victoriei, Calea Victoriei, circuitul bicicliștilor și un flașnetar polonez care numai flașnetar nu era ci un spion NATO foarte experimentat. Nu scapă nici spionii ruși care chefuiau la Carul cu Bere. De fapt nu scapă nimeni. Bulgaria e aspirată de groapa cu pricina într-o clipită, la fel Ungaria și Polonia și Franța, Oceanul Atlantic e pe ducă. Americanii se întreabă dacă nu cumva ambasadorul lor la București ar fi trebuit să dea un exemplu pozitiv și să astupe gropile din asfalt cărând asfaltul firbinte cu o roabă de tablă, nu mai e timp, Washingtonul dispare subit din cauza fenomenului magnetic inexplicabil care e groparul galaxiei noastre, păzea Calea Lactee!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: