SF Politic 46-Robotul Geta se înscrie la PSD, robotul Julia se înscrie la PNL

Robotul Sofia devine cetățean cu acte îm regulă în Arabia Saudită. Robotul Geta se înscrie la PSD, robotul Julia se înscrie la PNL. Robotul Mitică Dragomir face și desface în fotbalul digital, de moare lumea de inimă.

Robotul Traian Băsescu face și desface dincolo de Prut, în dauna unor unități robotice sovietice fără de leac. Robotul Virgil Măgureanu crede că face și desface. Robotul Orban face și desface Europa cum are el chef. Robotul Fidel Castro nu mai face și nici nu mai desface. Robotul 498975BX88 rămâne fără baterie. În acest punct al acestei ficțiuni zăpăcite, se cuvine să ne tragem sufletul. Ce credeți că am văzut aseară pe Magheru? Frate, am văzut o bulevardista.

În Piața Universității, polițiștii îl umflau pe Dragnea, meserie.

Pe la Unirea, niște hotarnici, de pe la Izvoarele Sucevei, se tot lăudau că nu știu ce revoluție au venit ei să facă în București. Puicuța, nici nu se sinchisea! Măi să fie, mi-am zis, cu gând, s-o dau de gol, dar, vezi, nu-i ieșea de sub minijupă, nici măcar un tranzistor! Puicuța, nici să se sinchisească de mine, n-avea senzor de proximitate. Îmi zic, să știi că a pierdut-o vreun cocalar cu merțan și biștari, vreun pesedist mai de vază, un penelist cu stare, un pedelist mai răsărit.

Useriștii încă nu se pun, ăștia încă n-au fost la guvernare. Când să ajung prin față pe la Hanul lui Manuc, îmi iau inima-n dinți și-mi zi, acum e momentul tău. Și gata, gata s-o calc pe bombeu, pe bulevardista, să vad dacă nu cumva era aievea. Dar apare robotul Miron Cozma braț la braț cu robotul Marian Munteanu, să-mi sară ochii pe asfalt dacă mint eu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: