SF Politic 47-Anton Mocioni se întâlnește cu Viktor Orban

EP President meets with Viktor ORBAN – Prime Minister of Hungary

Anton Mocioni, omul regelui Carol al II-lea, se întâlnește în 4 ianuarie 2018, în mare secret, la Budapesta, cu Viktor Orban. Orban nu s-ar opune unei uniri între România și Ungaria sub sceptrul regelui Carol al II-lea. În mod evident, Vladimir Putin a aflat de această întâlnire și l-a sunat de urgență pe Donald Trump sugerându-i că românii au încălcat Tratatul Temporal IV, semnat în mare secret, la Washington, acum zece ani.

Potrivit tratatului, reînvierea unor personaje istorice nu poate fi făcută decât cu acordul semnatarilor. Trump, care stă cu ochii pe Coreea de Nord ca pe butelie, n-a auzit de Dragnea, Mazăre, Becali, Videanu, Hrebe, Ponta, Băse. Un consilier american îmi bate la ușă astfel, chiar azi-dimineață. E vânzoleală mare, îmi zice, eu îi fac o cafea. Flecărim de una, de alta. Zi-mi, românii chiar vor să se unească cu ungurii? De ce nu, zic eu, amuzat. Asta ar schimba foarte serios cursul istoriei, crede că-ți dai seama, zice el. Ei, mare scofală, zic eu. Zicem așa de una, de alta. Americanii nu înțeleg jocul Rusiei, zi că nu e adevărat. Ei, și tu, interesele. Așa, de departe, totul pare în alb și negru. Dar, zic eu, sunt milioane de interese, care cu petrolul, care cu hașișul, care cu armele, care cu ocultele. Ocultele sunt de luat în seamă, zice el.

Da, e în firea oamenilor din toate timpurile să creadă în tot felul de bazaconii. Ei, lasă, zice el, piramida lui Keops e o navă spațială, de fapt. Am pe cineva la NASA care mi-a zis că acum se încearcă să i se repare motoarele. Ei, dar nu știi? Zic eu. Ce să știu?  Piramida lui Keops se deplasează prin spațiu-timp pe bază de influx magnetico-cosmogonic. Păi Statuia Libertății la fel, că și ea e o navă spațială, dar nu știe americanul de rând. Păi și la noi, zic eu, e așa ceva. Chiar? Păi da. Ocultele au construit-o. Ceaușescu le-a cântat în strună. L-au păcălit că or asă-l facă nemuritor. Casa Poporului? Ai ghicit, Casa Poporului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: