SF Politic 64-Pantelimon Duarte

În anul de grație 2578, Pantelimon Duarte pune mâna pe putere în România. Pantelimon Duarte este strănepotul dictatorului Napoleon Duarte care a înecat San Salvador în sânge pe timpul mandatului său de președinte fiind sprijinit fără rezerve de administrația Reagan și de CIA. Pantelimon Duarte s-a născut în Ferentari fiind rodul unei iubiri de-o noapte. Niște cocalari fără mamă și fără tată l-au oprit pe unul dintre nepoții lui Napoleon Duarte pe o stradă din Ferentari, în toiul nopții, l-au buzunărit, l-au luat la bătaie și l-au lăsat lat în mijlocul străzii.

Esmeralda, florăreasa, l-a găsit, l-a luat la ea acasă, l-a îngrijit, s-a iubit cu el. Ambasada salvadoriană l-a dat dispărut, mă rog, poliția l-a căutat, a fost găsit, s-a reîntors în America de Sud. Pantelimon Duarte a fost conștient de mic copil de misiunea lui. A visat să facă o Românie puternică și, prin liceu, i-a trecut prin cap să pună mâna pe putere în România.

Partidele politice, infuzate la greu cu portoricani, sirieni, egipteni, vietnamezi, chinezi, japonezi, patagonezi, venusieni, jupiterieni, georgieni și ucraineni conduceau România alandala. Astfel că, îndată ce a terminat liceul, Pantelimon Duarte a participat la toate protestele de stradă ale studenților români care s-au desfășurat de-a lungul unor ani buni în toate orașele țării de la Timișoara la București, de la Iași la Videle, de la Zimnicea la Vatra Dornei și așa mai departe. Pantelimon Duarte avea darul de a vorbi convingător, de a anima masele, lucru care s-a văzut foarte clar pe conturile lui de pe rețelele de socializare. În vara anului 2578, o tripletă venusiano-marțiano-asiatică a promulgat niște legi aberante care interzicea românilor să mai iasă pe stradă după lăsarea serii, să mai înjure de mamă și să mai ardă gazul așa, de florile mărului. Pantelimon Duarte s-a aflat în primele rânduri când armata a tras prima salvă ucigașă. Mii de studenți români au fost uciși într-o clipă. Rusia n-a comentat pentru că avea probleme mari cu mișcările tectonice îngrozitoare din Urali. America n-a comentat pentru că era pe jumătate scufundată în ocean.

Scăpat ca prin urechile acului din măcel, Pantelimon Duarte și-a dat seama că trebuie să miște țărănimea românească pentru că atât mai rămăsese din România de odinioară. El a însuflețit țăranii români convingându-i să ia cu asalt toate orașele din România. Marea revoltă țărănească din vara anului 2578 a pus capăt dictaturii politicianiste venusiano-marțiano-asiatice, a dus la dizolvarea parlamentului anti-românesc, a pus bazele unei noi societăți înfloritoare. După un an, Pantelimon Duarte a fost împușcat de un turc în clădirea Guvernului.

Țărănimea românească, pe deplin emancipată acum, i-a închinat un mare monument de marmură neagră pe unul dintre dealurile subcarpatice, dincoace de Întorsura Buzăului. După o sută de ani, unele cărți electronice de istorie consemnau că, de fapt, Pantelimon Duarte a fost un dictator sângeros care a ucis mii de țărani români ca să se păstreze la putere. În anul 3478, când România a cucerit Asia și Africa, fără prea multă vorbărie, figura lui Pantelimon Duarte a revenit în atenția publicului, acesta fiind considerat un întemeietor al noii Românii. Despre Tudor Vladimirescu și Mihai Viteazul nu-și mai amintește nimeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: