Jurnal de Vodevil Politic 34-Cu botul pe labe până la alegeri

Încă nu a fost trasă linie. Mai durează puțin, pentru că deși este luni, Klaus Iohannis nu a ajuns la muncă. De ceva vreme încoace a revenit la vechiul program de lucru, de marți până joi după-amiaza. În lipsa lui, Ludovic Orban nu știe ce trebuie să facă. Nu că ar fi știut vreodată. Dar numai Marele Gânditor poate decide dacă se prelungește starea de alertă, dacă mai pune sau mai taie ceva de acolo. Poate că e nevoie să închidă parcurile, dar ne lasă libertatea de a ne plimba pe balcon. E tot o formă de relaxare. Poate reduce numărul de participanți la căsătorie, dar ne dă voie să ne adunăm buluc la marginea drumului și să-l aplaudăm când trece spre casă. 

Abia mâine Orban se întâlnește cu Klaus Iohannis pentru a stabili ce măsuri trebuie luate. Prea își fac partidele de opoziție de cap și îi strică socotelile. Prea cer toți renunțarea la prelungirea stării de alertă. Chiar și USR a ajuns să ceară dovezi medicale, științifice, că e de rău cu virusul fără stare de alertă, altfel nu votează.

Alte socoteli cu Covidul

Pusul Angelei Merkel pe scaunul de la Cotroceni are ceva semne de îngrijorare. Este pentru prima dată de la arestarea lui Liviu Dragnea când PSD are curaj să nu-i facă pe plac. Și tot pentru prima oară partidele încep să bată din picior a răzvrătire. Degeaba a mizat pe faptul că Orban va calma situația, trimițând specialiștii să explice de ce ne trebuie stare de alertă în continuare. N-au avut noroc. Nici el,  nici trompeții obosiți ai Covidului. Singurul care s-a înmuiat puțin a fost Ciolacu, dar și acesta a pus condiții.Sa nu uitam,ca Ciolacu,cel inmuiat de Orban,cu promisiuni pecuniare,NU-I DE CAPUL LUI IN PARLAMENT.Majoritatea parlamentara LE VA DA PESTE BOT si va respinge,orice fel de STARE de HAOS national,in maxim 2 ore,de aci incolo.Hai,Tariceanule,tine-te pe pozitie,aduna voturile si „Plaudite,Acta est Fabula” vere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: