Al Treilea Război Mondial e scris în astre. 2020 tinde să devină un an infernal, astrologii vin cu exemple

Alinierile astrale din 2020 indică faptul că vom avea un an foarte dificil din toate punctele de vedere. Încă de la începutul anului lumea de pretutindeni are pe buze cuvintele Al Treilea Război Mondial.

Dincolo de evidenţele momentului şi îngrijorările privind un eventual al Treilea Război Mondial, , astrologii vin cu exemple concrete. Pe 12 ianuarie Saturn intră în conjuncţie cu Pluto, combinaţie care a adus de fiecare dată nenorociri planetare. Apoi, mai târziu în an, pe 9 septembrie, Marte va intra retrograd în Berbec şi, la cudratură cu conjuncţia Saturn-Pluto creşte riscurile unui război global.

Istoria ne arată că omenirea a avut de fiecare dată de suferit de pe urma conjuncţiei Saturn-Pluto. Astfel, între altele, sub această conjuncţie în 1913-1916 a izbucnit Primul Război Mondial, a început în 1930 criza economică mondială şi a ajuns în 1933 la putere Adolf Hitler, iar în 1939-1941 a izbucnit Al Doilea Război Mondial. Epidemia de SIDA a apărut tot sub această conjuncţie, în 1981-1984.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: