Jurnal de Vodevil Politic 38-Mai avem Presedinte?Cine ne mai minte,ca ne maninca BABAUL?

Este a cincea zi când președintele chiulește. Probabil va apărea mâine, dar nu mai devreme de după-amiază. Din 25 iunie nu l-a mai văzut nimeni. Nici măcar votanții lui, pentru că ceilalți nu se înghesuie să sufere în lipsa lui. Calculatoarele STS, cele care l-au scos câștigător, nu îi simt dorul. Sunt doar obiecte neînsuflețite.

Exceptând câțiva oameni și SPP, nimeni nu știe unde este Iohannis. Ultima apariție publică a fost pe 24 iunie, la o declarație de presă pe care a susținut-o la Cotroceni. Înregistrată, firește, că doar nu era să stea acolo până la ora 15, când a fost difuzată. De ce nu am crede că președintele a dispărut încă din 23 iunie? Ce ne-ar opri?

Cine să ne spună să ne spălăm pe mâini?

Între timp, în țară, s-au întâmplat lucruri. Directorul UNIFARM s-a încurcat în declarații la Parchet și a ajuns sub control judiciar,ca fiind primul PUSCARIABIL. Prin acte se vântură și numele lui Orban, alături de alții, toți unul și unul,PUSCARIABILI,deasemenea. Iohannis nu a scos capul, în condițiile în care înainte lua jar în gură încă de la primele cuvinte ale știrilor. Nelu Tătaru și Raed Arafat ne amenință cu o nouă Apocalipsă. Oamenii aceștia nasc dezastre unde nu există și bagă spaima în mulțime, de parcă i-am plăti pentru asta. Pina una alta,datorita Curtii Constitutionale,toate RESTRICTIILE nu mai sunt valabile,dar MINCIUNA despre cel de-al doilea val,de CORONAVIRUS,de MARTIENI.de EXTRATERESTRII cu si fara MASCA,se cocleste tare,la Palatul Victoria,in timp ce Iohannis a luat deja”Pe loc repaus”,DIXIT.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: