Jurnal de Vodevil Politic 74-Clotilde Armand ne torna ASFALT,in sectorul 1.Chiar daca NU VREM

Dacă o asculți cu ochii închiși, riști să-ți devină simpatică. Dacă îi deschizi, cam tot pe acolo. Dar asta era valabil acum vreo patru ani, când graseiatul în politică era o premieră. Totul e să nu-i urmărești evoluția în coproducția româno-franceză de administrare a ce-i pică în mână. Clotilde Armand, căci despre ea e zic, a rămas în zona de asfalt ce trebuie turnat peste tot.

Doamna Armand încă mai vrea să fie primar. Nu se știe de ce. Populația nu i-a cerut-o. Seamănă cu epopeea de acum patru ani, când la fel a vrut. Nici atunci nu i-a cerut-o cineva, dar așa a simțit ea nevoia. Nu se știe de ce. Era gata-gata să câștige, spune ea. Nu se știe de ce, căci rezultatele arătau altceva.

O alee peste Herăstrău se poate?

Proiecte grandioase, vorbe mari. Nu se știe de ce atâtea cuvinte pentru ceea ce, de fapt, nu s-a mai întâmplat. „Poartă un nume destinat slugărniciei”, mai ciupesc eu pe sărite,caci in traducere,inseamna VALET. Nu se știe de ce, pentru că scriitori francezi au putut mai mult decât atât. Jenant, să nu-și imagineze ei că doamna Clotilde, peste niște ani buni, urma să-și exprime voința de a ne turna asfalt? Zău așa! Programul de asfalt, că nu știu cum să-i spun altfel, a devenit o obsesie pentru cei care ne vor binele, chiar dacă pe noi nu ne pasionează asta. Dacă doamna Armand ar putea turna asfalt pe apa din Herăstrău, m-ar tenta să o votez.Mi-e lene să ocolesc lacul ca să ajung la cârciuma preferată. Pe când așa, să torni asfalt doar ca să devii primar nu mi se pare o sfârâială. Și nici să ajungi primar numai pentru a turna asfalt. Sigur, doamna Clotilde mai are și alte proiecte,dar le tine SECRETE,nu vrea sa ni le spuna si noua,inainte de alegeri,poate dupa. Chiar nu s-a putut afla, de ce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: