Jurnal de Vodevil Politic 102-Patriarhul Daniel îi arată pisica lui Orban. Cade Guvernul? Ce planuri are BOR

Patriarhul Daniel are o previziune în ceea ce privește viitorul Guvernului liberal, condus de Ludovic Orban.Șeful Bisericii Ortodoxe Române crede că actualul executiv va cădea în curând, pentru simplu motiv că a interzis pelerinajul din Capitală.

Patriarhul spune că regimul comunist a căzut, după ce, în anul 1989, au interzis pelerinajul de Sf.Dimitrie cel nou.

„În toamna anului 1989, cu ocazia hramului Sfântului Dimitrie cel Nou, autoritățile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaște motivând că în aceeași, în clădirea de alături, unde era sediul Marii Adunări Naționale și astfel patriarhul Teoctist, vrednic de pomenire, a fost obligat să transfere racla de pe Dealul Mitropoliei, de la Catedrală, dar nu a dus-o prea departe.

Această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că peste câteva luni regimul comunist a căzut, iar în clădirea de alături, la Palatul Patriarhiei, a fost înființat centru de radio al Patriarhiei, care transmite slujbele spre bucuria oamenilor din țară și din diaspora. Prin aceasta vedem că Dumnezeu nu se lasă batjocorit! Fraților, nu vă lăsați păcăliți,

Dumnezeu nu se lasă batjocorit, iar dreptatea sa se arată atunci când el dorește îndreptarea oamenilor”, este mesajul transmis de Patriarhul Daniel Guvernului Orban.

Ultima zi a pelerinajului de Sf. Dumitru

Este ultima zi de pelerinaj în Capitală și poate cea mai importantă, mai ales că astăzi îl prăznuim pe Sf. Dimitrie, ocrotitorul Bucureștiului. Până acum, pe la racla cu sfintele moaște au trecut peste 27.000 de persoane.

Pandemia de coronavirus a impus reguli stricte în ceea ce privește pelerinajul. La pelerinaj au putut participa numai bucureștenii. Mai exact, participarea este limitată strict la cei care pot face dovada cu buletinul că au rezidența în București.

Și președintele PSDși al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a venit la pelerinajul de Sfântul Dimitrie de la Patriarhie.Șeful PSD a stat pe scena special amenajată pentru slujba ținută chiar de Patriarhul Daniel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: