Citi execută prima tranzacţie de împrumut de acţiuni din ţara noastră

iti a executat prima tranzacţie de împrumut de acţiuni din ţara noastră prin intermediul diviziei sale Agency Securities Lending, realizare ce are loc în urma lansării cu succes a împrumutului de acţiuni în mai multe pieţe emergente, se arată într-un comunicat remis, astăzi, Redacţiei.

Alin Duhnea, Senior Product Manager la Citi a spus: „Suntem onoraţi că am realizat prima tranzacţie de împrumut de acţiuni din România, o dezvoltare importantă pe o piaţă emergentă cu mare potenţial. Valoarea principală adusă de divizia noastră de servicii pentru valori mobiliare este abilitatea de a oferi know-how local clienţilor noştri globali. Cunoaşterea aprofundată a pieţei, cooperarea apropiată cu instituţiile de reglementare şi de infrastructură precum şi atenţia deosebită la nevoile clienţilor noştri globali ne permit să fim un partener puternic în România”.

Prin adăugarea ţării noastre, Citi sprijină acum împrumutul de acţiuni în 74 de pieţe la nivel global, ca parte dintr-o suită de servicii pentru investiţii furnizată de divizia sa Agency Securities Lending. Citi oferă soluţii de împrumut de acţiuni cu o arhitectură deschisă, ce valorifică prezenţa globală a băncii, cu procese de management al riscului robuste şi strategii de tranzacţionare inovatoare.Cu active în custodie şi administrare în valoare de peste 24,9 trilioane de dolari (la fínele trimestrului al treilea din 2020) şi cu o reţea proprie ce acoperă 60 de pieţe, Citi Securities Services oferă know-how local, tehnologii de procesare avansate şi o gamă largă de servicii de custodie şi administrare de instrumente financiare.Citi, una dintre cele mai importante bănci globale, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: