Jurnal de Vodevil Politic 153-Prostia care acoperă scandalul

Ce atâta burzuluială cu justiția și cu schimbările pe care vrea să le facă? Vrea și ea să zvârle peste gard Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție și nu poate. S-au repezit toți asupra ei, asupra ministrului și a conclavului de apărători, taman când era să-i iasă figura. Și nu este singura tăvălită.

Nu poate să facă puterea o mișcare că gata, sare lumea. Sare opoziția, sare aliații ei, sar comentatorii care mai deștepți, care mai puțin deștepți. Când se lasă seara, năvălesc analiștii la televiziuni și iau la bani mărunți prestația politică. A vrut puterea să-și facă o bucurie și să o dea afară pe Renate Weber, Avocatul Poporului. Abia a revocat-o că a și început iureșul. Că nu e legal, că nu e constituțional, că nu există motive. Credeți că puterea nu știa? Ba da, dar a zis că o dă afară, trecea timpul și nu se întâmpla nimic. Dă-i cu sesizări, dă-i cu una cu alta, dă-i și cu noul ales pentru funcție. S-au încins spiritele de zbârnâia coaliția de dreapta și toți așteptam scandalul. Nu a mai fost, sau nu a fost pe cât mizam. Altceva i-a luat locul.

S-au făcut numirile pentru TVR și Radio. Altă distracție cu scandal căruia i s-a pus perna pe gură. Tocmai când devenea interesant să afli cum o ziaristă evaluată după numărul de like-uri va conduce televiziunea publică uite cum moare și scandalul ăsta. PNL tocmai își începea apărarea și pleda pentru cauza amatoarei de funcție, când a amuțit brusc. S-a întâmplat ceva și mai tare și trebuia prezentat publicului de ageamii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: